Seriju "Bolji život" gledali ste sto puta, ali ovu scenu videli ste samo jednom: Ovih kadrova danas se malo ko seća
Foto: Printscreen youtube, RTS

zanimljivo

Seriju "Bolji život" gledali ste sto puta, ali ovu scenu videli ste samo jednom: Ovih kadrova danas se malo ko seća

Mnoge generacije obožavaju kultnu seriju "Bolji život"

Objavljeno:

Više od 30 godina prošlo je od kada se prvi put emitovala čuvena domaća serija "Bolji život" koja je prikovala gledaoce za male ekrane. Prvi ciklus/sezona imao je 47, dok je drugi počeo istoimenim filmom koji je pratilo još 35 epizoda.

O broju puta koliko je ova serija reprizirana suvišno je i govoriti. Mnogi je i danas rado gledaju, a mlađe generacije možda i po prvi put imaju priliku za to.

Međutim, mnogi i ne znaju da su pojedine scene bile prikazane samo u premijernom emitovanju, dok su kasnije u prepriznim prikazivanjima potpuno nestale.

Bolji život
foto: Printscreen/youtube/EMDT - TV & Drama

Jedna od njih je i ona koja je bila deo 22. epizode. Pre nekoliko godina se pojavila scena sa Čkaljom i Goricom Popović. Ona je prikazivala posetu sekretarice Dare Brankoviću i njegovoj deci.Ova scena pojavila se na Jutjubu, a mnogi je se sigurno ni ne sećaju.

Glumačku postavu predvodila su dobro poznata imena naše kinematografije, u ulozi glavnog junaka, Dragiše Popadića, glave porodice Popadić, jeste Marko Nikolić. Njegovu suprugu Emiliju glumi Svetlana Bojković, starijeg sina Sašu Boris Komnenić, mlađeg Bobu Dragan Bjelogrlić, a kćerku Violetu Lidija Vukićević.

Bonus video:

03:53

NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA! Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.